Acélfelnik


 
Belépés a webáruházba





Kosár tartalma
VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

  •   AZONNALI RENDELÉS ESETÉN HÍVJA A +36 24 367-560 SZÁMOT !


Általános szerződési feltételek


Örömmel üdvözöljük a Laligumis.hu web áruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbiakat szíveskedjen átolvasni:

Az eladó

Név:                                Halászi Lajos EV.
Telephely:                     2310 Szigetszentmiklós, Csépi út. 15
Adószám:                      50737510-2-33
Nyilvántartási szám:   2605481
Tel:                                 24/367-560        
E-mail:                           Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A szerződés tárgya

Halászi Lajos EV., a Laligumis.hu - web áruház néven üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi termék. A termékek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Vásárlás, vételár, fizetési feltételek

A Laligumis.hu web áruházban a vásárlás interneten, vagy telefonon keresztül lehetséges. Az áruház üzemeltetője Halászi Lajos fenntartja a jogot, hogy különösen nagy értékű megrendelés esetén a megrendelés teljesítését előleg megfizetéséhez kösse.

A Laligumis.hu web áruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. Az áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék vételára, mely tartalmazza az általános forgalmi adót. A kiemelt akciós termékek estében fenntartjuk a jogot az akciós árak változtatására, ill. visszavonására.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. Az árak a weboldalon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek, kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak, - akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől.

A méret táblázatokban feltüntetett adatok csupán tájékoztató jellegűek, vásárlás előtt mindenképpen győződjön meg az autójára felszerelhető gumiabroncsok és felnik méretéről.
Az áruházban feltüntetett árlista nem feltétlenül jelent valós készletet. Amennyiben egy termék nincs raktáron, vagy beszerzése elhúzódna, ezt jelezzük a megrendelő felé.
A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor a futárnak, vagy előre, átutalással fizetheti. A számlát minden esetben a rendelés során megadott névre, címre állítjuk ki, és a megrendelt termékekkel együtt küldjük el Önnek. A számlázási adatokat a későbbiekben sajnos nem tudjuk módosítani.

Rendelés és szállítás

A Laligumis.hu web áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadni, ha a vásárló a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Kérjük olyan telefonszámot, adjon meg, melyen munkatársunk napközben fel tudja venni a kapcsolatot Önnel. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az üzemeltető nem vállal felelősséget.
Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termékeket tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra és sérülésekre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A kiszállítást megelőzően az üzemeltető vagy a futárszolgálat értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőzően legalább 24 órával visszajelezze, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.
Szállítási határidő, raktáron lévő termékeinkre, a rendelés telefonos visszaigazolásától, ill. átutalásos előre fizetés esetén az áru ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől számítva, az egész ország területén 3 munkanap. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, vagy az adott termékből nincs a megrendelt mennyiség raktáron, telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk a megrendelőnek.

A vásárlástól való elállás joga

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján a termék átvételétől számított 14 napon belül a fogyasztónak joga van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Az elállási szándék közlése csak írásban lehetséges. A fogyasztó köteles a terméket és a termékkel együtt kapott dokumentumokat (számla, stb.) haladéktalanul, de legkésőbb az elállási szándék közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A kifizetett vételárat az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül, a termék visszaszolgáltatását követően visszatérítjük. A visszaküldés költsége minden esetben a fogyasztót terheli.

A Laligumis.hu üzemeltetője kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a fogyasztó részére megtéríteni. A termék átvételt követően bekövetkezett sérüléséből adódó költségek a fogyasztót terhelik. Az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé (ide értendő a már felszerelt abroncs, keréktárcsa is).
Telephelyünkön személyesen megvásárolt termékekre az elállási jog nem vonatkozik.

Szállítási és fizetési feltételek


Az alábbi szállítási és fizetési módokat kínáljuk Önnek:

•  Személyes átvétel szigetszentmiklósi telephelyünkön
•  Házhozszállítás futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel
•  Házhozszállítás futárszolgálattal, banki előre átutalással


Személyes átvétel telephelyünkön


A www.laligumis.hu internetes oldalról e-mailben vagy telefonon megrendelt termékeket átveheti telephelyünkön nyitvatartási időben, készpénzzel, vagy előre utalással történő fizetéssel.
Ha még nem járt nálunk, telephelyünk GPS koordinátáit, útbaigazítást a Kapcsolat menüpont alatt találja.

Házhozszállítás futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel

Biztonságos és kényelmes szállítási és fizetési megoldás, ha először vásárol nálunk. A házhozszállítást kérheti az ország bármely településére.
Fizetnie csak átvételkor kell a futárszolgálat alkalmazottjának. Csomagolási vagy egyéb díjat nem számítunk fel. A futárszolgálatok hétköznap, munkaidőben szállítanak, ezért kérjük, olyan címet adjon meg a szállítási adatoknál, ahol napközben Ön vagy meghatalmazottja (pl. ismerős, rokon,) át tudja venni a küldeményt. Kérheti a kiszállítást a munkahelyére is, ebben az esetben a szállítási adatoknál kérjük, tüntesse fel a munkahelye nevét is.

A számlát minden esetben a vevő adatoknál feltüntetett névre, címre állítjuk ki, és a gumiabroncsokkal együtt küldjük el Önnek. A számlázási adatokat, a kiszállítást követően nem tudjuk módosítani.

Téves megrendelés esetén az ismételt szállítás, és az eredeti termék visszaszállításának díja 5000Ft.

Szállítási határidő, raktáron lévő termékeinkre, a rendelés telefonos visszaigazolásától számítva, az egész ország területén 3 munkanap. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, vagy az adott termékből nincs a megrendelt mennyiség raktáron, telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk a megrendelőnek.


Házhozszállítás futárszolgálattal, banki előre átutalással

Készpénzkímélő fizetési megoldás, ha már vásárolt nálunk és ismeri áruházunkat. A megrendelés feldolgozását követően, a rendelésben megadott e-mail címre elküldjük a proforma (díjbekérő) számlát. A proforma számlán feltüntetett összeget utalja át bankszámlánkra, a számla sorszámának feltüntetésével, mert csak így tudjuk az átutalást azonosítani. Tehát a megrendelést követően ne, csak a proforma számla birtokában indítsa az átutalást. A proforma számla ellenértékének beérkezése után futárszolgálattal szállítjuk ki Önnek, a megrendelt termékeket. A költségelszámolásra alkalmas számlát, a pénzügyi teljesítést követően állítjuk ki és a termékkel, együtt küldjük el Önnek. A házhozszállítást kérheti az ország bármely településére.

Csomagolási vagy egyéb díjat nem számítunk fel. A futárszolgálatok hétköznap, munkaidőben szállítanak, ezért kérjük, olyan címet adjon meg a szállítási adatoknál, ahol napközben Ön vagy meghatalmazottja (ismerős, rokon, stb.) át tudja venni a küldeményt. Kérheti a kiszállítást a munkahelyére is, ebben az esetben a szállítási adatoknál kérjük, tüntesse fel a munkahelye nevét is.

A számlát minden esetben a vevő adatoknál feltüntetett névre, címre állítjuk ki, és az eredeti példányt a gumiabroncsokkal együtt küldjük el Önnek. A számlázási adatokat a számla másolat megküldését követően sajnos nem tudjuk módosítani.

Téves megrendelés esetén az ismételt szállítás, és az eredeti termék visszaszállításának díja 5000Ft.

Szállítási határidő, raktáron lévő termékeinkre, az áru ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől számítva, az egész ország területén 3 munkanap. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, vagy az adott termékből nincs a megrendelt mennyiség raktáron, telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk a megrendelőnek.

Szállítási díjak

Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl, Szigetcsép, Szigetújfalu, Dunaharaszti, Dunavarsány, valamint Bp. XXI. Ker. (Csepel) területére minimum 4 db gumiabroncs vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes, vagy műhelyünkben történő felszerelés esetén 50 % kedvezmény biztosítunk a szerelési díjból.
Fent nevezett településekre a szállítást saját magunk végezzük, a kiszállítás időpontja rugalmas.Budapestre és vidékre Házhoz szállítás esetén a szállítást a Magyar Posta végzi.
A kiszállítás kizárólag munkanapokon 8-17 óra között lehetséges. A szállítás előtti napon, telefonon értesítjük a Vevőt.
Cégeknek flotta kedvezmény: 40 db gumiköpeny vásárlása esetén ingyen kiszállítás.

Szállítási díjak:

20 kg-ig        1 700,- Ft
30 kg-ig        2 000,- Ft
40 kg-ig        3 300,- Ft.

A szállítási díj az üzemanyagár változásával együtt módosulhat.

Téves megrendelés esetén az ismételt szállítás, és az eredeti termék visszaszállításának díja 5000Ft.

 


Szigetszentmiklós


Web: www.laligumis.hu
E-mail: laligumis@invitel.hu
Tel.: +36 24 367-560, Mobil: +36 70 318-53-77